HEM

1_Logo

Välkommen till min blogg!

Här kommer ni att få vara med och ta del av mina upplevelser under färden mot utveckling av mina individanpassade hudvårdsprodukter. 

 Med min blogg vill jag presentera skönhetsprodukter både ätliga och ytliga samt skapa ett forum för diskussion. (eller inte). Kommentarer och funderingar är alltid välkomna, antingen genom inlägg eller via e-post.

Hayde Bolouri, skonasinnen@gmail.com

När jag började skriva på denna blogg hade jag som vision dela med mig mina dagliga erfarenheter så att ni kunde följa mig steg för steg till utvecklingen av individanpassade hudvårdsprodukter.

Det lät ganska så enkelt till en början men snart insåg jag att omfattningen av det hela.

Jag skulle studera vetenskapliga forskningsresultat, granska och redovisa befintliga produkter, identifiera marknadens behov, designa och utveckla individanpassade formuleringar, ta in er feedback och presentera produkterna till er mina kräsna och medvetna publik.

Det låter överambitiöst så här dags, eller hur? Jag har inte ens hunnit leverera en bråkdel av det hela.

Men den skönare nyheten är att utvecklingen av produkterna skapade ett koncept i harmoni med naturen.  Återigen; Människans yttre återspeglar dennes inre d.v.s. HÄLSAN. Utifrån in och inifrån ut har gett en ny helhetsbild av vad vi konsumerar eller exponeras till. På grund av detta har jag hunnit studera hundratals, om inte tusentals, vetenskapliga artiklar från olika discipliner och bl.a. FUNKTION MEDICIN.

En helhetsbild med rationella metoder formades utmed utvecklingen av våra produkter.

Hos oss på HighDes hittar man inte bara hudvårdsprodukter utan även kunskap om hur man balansera kroppens inre och boostar upp hälsan. Läs mer om produkterna på vår hemsida: http://www.highdes.se

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s