HighDes

När jag började skriva på denna blogg, var målet att dela med mig mina dagliga erfarenheter under resan till utvecklingen av individanpassade hudvårdsprodukter.

Det lät ganska så enkelt till en början men snart visade det sig hur omfattande det hela var.

Jag skulle studera vetenskapliga forskningsresultat, granska och redovisa befintliga produkter, identifiera marknadens behov, designa och utveckla individanpassade formuleringar, testa på min försökspanel och granska deras feedback samt presentera de till er som är medvetna och har höga krav på kvaliteten. Överambitiöst, eller hur?

Det är vägen dit som är mödan värd, inte destinationen!

Och den sköna nyheten är att utvecklingen av produkterna skapade ett koncept i harmoni med naturen.  Återigen; Människans yttre återspeglar dennes inre d.v.s. HÄLSAN i dess alla former. Den har gett mig en ny helhetsbild av vad vi stoppar i oss eller exponeras till. På grund av det har jag fått studera hundratals, om inte tusentals, vetenskapliga artiklar från flera framstående forskargrupper och hittat vägen till bl.a. FUNKTION MEDICIN.

En helhetsbild drogs fram i ljuset och flera rationella metoder optimerades utmed utvecklingen av våra hudvårdsprodukter.

Hos oss på HighDes balanserar man kroppens yttre med smarta molekyler och vetenskapligt framtagna produkter som presenteras vidare till inre intelligens för att främja hälsan.

Läs mer om produkterna på vår hemsida: http://www.highdes.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.